Contact

Seduction workshops

RevealYourInnerGoddess

Workshops

Privéles op afspraak

Rerservatie of Informatie

 

Workshops can be guided in English and Dutch.

 
 
 
Google
Andere zoekmachine
Via vriendin/kennis
Flyer
 
Onze locatie te Melle (vlakbij Gent)
Op locatie bij u thuis
Op locatie in een door u gereserveerde zaal
 
Balance pakket (dans- en massageles, hapjes en drankjes = 2,5 uur)
Buikdans workshop
Burlesque workshop
Paaldans workshop
Honeymoon workshop
Yoga of Massageworkshop
Privéles €50 per uur
 
 
 
Ik heb hieronder de algemene voorwaarden gelezen en ben akkoord.
 

Algemene voorwaarden:

Workshop:

De duur van een workshop/les is inclusief omkleden en pauze. Als u te laat, bent verwachten wij een seintje, de verloren tijd is niet in te halen. Wanneer de verloren tijd de oorzaak is van de docente (Kizzy), wordt de workshop verlengt tot de totale tijdsduur.

U wordt steeds door de dezelfde persoon onthaalt en begeleid, ook communicatie via e-mail en telefoon is rechtstreeks met Kizzy.

Alle technieken die u worden getoond en aangeleerd zijn educatief, met respect voor het onderwerp en dienen om u hierin te begeleiden. U, uw vriendinnen of de vrijgezel ter plaatse is nooit verplicht een techniek of choreografie uit te voeren, het is belangrijk dat u zich comfortabel voelt bij wat u doet. Mochten er persoonlijke wensen zijn om de workshop aan te passen aan jullie behoeften wordt dit op voorhand medegedeeld per e-mail of telefonisch.

De workshop in onze locatie, is steeds inclusief een glaasje cava, als welkomsdrankje (m.u.v.het Balance Pakket, waarbij een supplement aangerekend wordt). Drankmisbruik en roken zijn op het domein verboden.

Dames die in blije verwachting zijn of geen alcohol nuttigen, ontvangen een glaasje bruis/plat water.

Wanneer u een workshop organiseert met mannen of mensen met een lichte beperking, dient dit vermeld te worden bij de reservatie.

Personen onder de 16 jaar zijn niet toegelaten.

Locatie:

Wanneer u een workshop in onze locatie reserveert (Brusselsesteenweg 67, 9090 Melle), verwachten wij enige discretie bij het arriveren aan de locatie. Geen grote groepen op het voetpad of straat die overlast veroorzaken.

Er is steeds parkeerplaats op de losse steentjes voor het huis en de oprit voor meerdere wagens of langs de straat kosteloos.

Komen jullie met het openbaar vervoer of fiets, zal Kizzy jullie hierover graag informeren.

Als de workshop doorgaat op het terras, houd u rekening met bloemen, planten en kruiden in de omgeving. Deze dienen in geen geval aangeraakt, geplukt of bewandeld te worden. Ook dieren in de omgeving, laat u in rust.

Glazen worden steeds op tafel of op het aanrecht van de de keuken (binnen) geplaatst, in geen geval op de grond.

Schade die door u is toegedient, kan aangerekend worden. Wanneer u gebruik maakt van het toilet, deponeert u vochtige doekjes en afval van vrouwelijke hygiëne in het vuilbakje naast het toilet.

Wanneer de locatie gelegen is in een door u gereserveerde zaal:

U dient bij het reserveren het volledige en juiste adres te melden per e-mail of sms (schriftelijk), zodat eventuele reiskosten kunnen berekend worden.

Verloren tijd door foutieve adres gegevens, kan niet ingehaald worden.

De locatie dient ruim genoeg te zijn om het totaal aantal deelemers te kunnen begeleiden in de gekozen dansstijl.

Er dienen stoelen aanwezig te zijn voor elke deelnemer en de docente. Een toilet ter plaatse is noodzakelijk, zodat de docente zich discreet kan omkleden.

De dansruimte moet voorzien zijn van ten minste één raam dat geopend kan worden ter verluchting, of er moet ventillatie aanstaan. Om hier van zeker te zijn, kunt u dit bij de reservatie aan de eigenaar best bevragen.

Tijdens de workshop mag er niet in de dansruimte gerookt worden.

De kosten voor het huren van de zaal en eventuele bijkomende kosten zijn voor u als organisator.

Attributen:

Er worden steeds waaiers, hoeden en handschoenen voorzien. Indien de groep groter is dan de voorraad attributen, wordt dit meedegedeeld per e-mail, zodat de organisator/contactpersoon het extra aantal attributen kan voorzien.

Zoals met alles, dient u respect te hebben voor deze voorwerpen, en de omgeving.

Gooien van waaiers en hoeden op de grond horen daar niet bij. Er kan een onkost aangerekend worden bij het vernielen van waaiers, hoeden of handschoenen en andere dansaccesoires.

Copyright:

Het is toegestaan te fotograferen/filmen tijdens de workshop, op voorwaarde dat de beelden niet publiekelijk op het internet of een website verschijnen. Kizzy zal graag helpen om mooie beelden te maken in typische dansposes.

Annulatie/betaling:

Een workshop/les kan niet kosteloos geannuleerd worden binnen 24 uur. U dient daarbij het volledige bedrag over te maken op rekeningnummer: BE82 377-0211685-68, BIC: BBRUBEBB met vermelding: annulatie.

Een vooruitbetaling kan onder geen enkele voorwaarde teruggevorderd worden. Het totaalbedrag is inclusief alle aanwezige personen (alle deelnemers en toeschouwers zijn betalend in onze locatie).

Betaling ter plaatse, op de dag van de workshop kan alleen in contanten (geen bankcontact).

U dient het afgesproken bedrag (Minima 250 euro voor 10 personen of minder/ afgesproken bedrag voor meer dan 10 personen) voor aanvang van de workshop te overhandigen in alle discretie (eventueel in envelop discreet voor de vrijgezel).

Door een workshop te boeken gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

 

 

Brusselsesteenweg 67

9090 Melle (Vogelhoek)

Vlakbij autostrade E40 - E17

Vlakbij Tram: 2 eindhalte Melle-Leeuw

Gratis parkeren!

 

Kizzy

danslerares

www.revealyourinnergoddess.be

info@revealyourinnergoddess.be

0472/285749

BE0886.544.069

Bank gegevens:

BE82 377-0211685-68

BIC: BBRUBEBB

 

Copyright @ Revealyourinnergoddess 2017. Made with love.